2. POČITNIŠKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌,
tokrat malo za šalo malo za res, organiziramo II. počitniški carrom turnir dvojic, kjer bodo otroci igrali v navezi s starši/ostalim sorodstvom/prijateljem. Turnir bo potekal v sproščenem vzdušju Hiše druženja na Meljski cesti 37 v četrtek, 2. 2. 2023, med 17:15 – 19:30 uro. Prijave sprejemamo na tel.: 068 662 440 do 1. 2. 2023. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite za carrom mizami 🤗.

ZIMSKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma,
za nami je ❄️ Zimski carrom turnir, ki je potekal 21. 1. 2023, v Hiši druženja v Mariboru. Turnirja posameznikov se je udeležilo 21 nadobudnih mladih igralk in igralcev. Po štirih krogih tekmovanja sta se v finale kot edina neporažena uvrstila Gašper Rižnar in Mark Habit. Po šestih odigranih boradih razburljivega finala je slavil 🏆 Gašper Rižnar z rezultatom 12:9. Za Gašperja je to v letošnji sezoni že tretja zaporedna zmaga. Čestitke Marku Habitu za osvojeno 🥈 drugo mesto, Filipu Kašperju za 🥉 tretje ter vsem udeležencem turnirja za prikazano igro 👏👏👏.


SALE 23

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌Za vse, ki še nimate carrom mize pa tudi za tiste, ki bi radi dopolnili lastno carrom kolekcijo, smo v Carrom Društvo Maribor v ta namen za Vas pripravili ❄️ zimsko razprodajo ❄️. Vsa carrom oprema je sedaj na voljo -23% . Za naročila pišite na mail carrom.maribor@gmail.com ali pokličite na tel. št.: 068 662 440.

ZIMSKI CARROM TURNIR

Pred nami je 3. turnir carrom sezone – ❄️ Zimski carrom turnir. Turnir posameznikov bo potekal v soboto, 21.1.2023 med 8:30 in 12:30, v 🏠 Hiši druženja na Meljski cesti 37 v Mariboru. Za dokončno potrditev udeležbe otroka na turnirju nam prosim pošljite povratni email ali sms na telefonsko št.: 068 662 440, s pripisom imena in priimka otroka, do najkasneje četrtka, 19.1.

2. SNEŽAKOV TURNIR DVOJIC

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌.

Za nami je 2. Snežakov turnir dvojic ☃️, ki se ga je tokrat udeležilo 10 parov 💪💪. Po štirih odigranih krogih sta se v finalu pomerila dvojica 💪 KAJA KLEP in TEODOR ALEKSOVSKI 💪 in dvojica 💪 GAŠPER RIŽNAR in URBAN URŠIČ 💪. Slavila sta GAŠPER RIŽNAR in URBAN URIŠIČ, ki sta po petih odigranih boardih zmagala 🏆 z rezultatom 15:11. Tretje mesto sta si priigrala Žan Luka Dolinšek in Tjaš Trstenjak.

  1. mesto: Gašper Rižnar, Urban Uršič,
  2. mesto: Kaja Klep, Teodor Aleksovski,
  3. mesto: Žan Luka Dolinšek, Tjaš Trstenjak,

Vsem tekmovalcem čestitamo za prikazano igro 👏.

Galerijo slik iz 2. Snežakovega turnirja dvojic bomo objavili na naši spletni strani —> povezava

Ekipa Carrom društva Maribor


JESENSKI TURNIR DVOJIC

Drage prijateljice in prijatelji carroma👌,
Za nami je 1. Carrom turnir v sezoni 22/23; Jesenski turnir dvojic🍂. Tekmovanje je potekalo to soboto v Hiši druženja v Mariboru in se ga je udeležilo 32 mladih igralk in igralcev iz sedmih osnovnih šol širom regije.
Po zanimivih in razburljivih štirih krogih turnirja, sta se v finele uvrstili 💪 💪 dvojica Filip Kašper in Gašper Rižnar ter kot edina neporažena, 💪 💪 naveza Filip in Lara Kavnik. Po napetih šestih igrah finala sta na koncu slavila naveza 🏆 Filip Kašper in Gašper Rižnar z rezultatom 12-9, za kar jima iskreno čestitamo. Prav tako je treba pohvaliti 👏 👏 👏 tudi vse ostale mlade igralke in igralce 👏 👏 👏, ki so s svojo igro pričarali nepozabno vzdušje za carrom mizami.

Galerijo slik iz Jesenskega turnirja dvojic smo objavili na naši spletni strani —> povezava

Rezultati turnirja

Ekipa Carrom društva Maribor


JESENSKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌,
obveščamo vas, da bo v soboto, 26. 11. 2022 na standardni lokaciji v 🏠 Hiši druženja potekal 1. Mladinski turnir v letošnji sezoni 2022/23; JESENSKI TURNIR DVOJIC 🍂. Vabljeni, da se nam pridružite med 9:00 – 12:30 uro 🤗.
PRIJAVA NA TURNIR JE MOŽNA DO ČETRTKA, 24.11.2022.

POVABILO NA CARROM

Dragi prijatelji in prijateljice CARROMA 👌 Leto je naokoli in počitnice so za nami, zato vas vse, ki želite spoznati in igrati CARROM vljudno vabimo, da se nam pridružite vsak četrtek med 17:00 – 20:00 uro v prostorih Hiše druženja na Meljski cesti 37 v Mariboru. Udeležba je za vse brezplačna. Se vidimo.


III. MLADINSKO DRŽAVNO PRVENSTVO V CARROMU

Drage prijateljice in prijatelji carroma👌,

V soboto, 23.4.2022 s pričetkom ob 9:00, bo v 🏠 Hiši druženja Maribor potekalo III. Mladinsko državno prvenstvo v Carromu. Prijavijo se lahko vsi otroci in mladostniki, mlajši od 18 let. Za vse informacije in prijave nas kontaktirajte na tel. 068 662 440 ali nam pišite na carrom.maribor@gmail.com. Udeležba na tekmovanju je brezplačna…

Vljudno vabljeni