CARROM FESTIVAL

Dragi prijateji in prijateljice carroma, 👌
ponosno najavljamo premierno izvedbo 🔥 CARROM FESTIVALA 🔥. To soboto pričnemo v CARROM PARKU 🌳😀 na Rožnem gričku, kjer bodo tedensko potekale brezplačne carrom delavnice za male in velike. Se vidimo med 10 – 19:00 uro. 😃

PAV 2020

Spoštovani starši,
bliža se poletje in z njim tudi čas poletnih počitnic, zato smo v Carrom društvu Maribor za vaše otroke pripravili zabave, smeha in radosti poln tabor PAV – program aktivno preživetega prostega časa, bomo v letošnjem poletju izvajali v 6 terminih. Vsebinsko razgibano 5 dnevno druženje je namenjeno vsem osnovnošolcem med 6. in 15. letom dopolnjene starosti, dnevno med 8:00 in 12:00, pod vodstvom vaditeljev in animatorjev Carrom društva Maribor. Vse informacije o izvedbi tabora PAV so na voljo tukaj.

SEZONA ROLANJA JE TU

Prijateljice in prijatelji carroma,
sezona rolanja se je pričela, zato vas vabimo, da letos ROLATE Z NAMI. Nudimo začetne ter nadaljevalne tečaje rolanja, individualne ure učenja rolanja za otroke in odrasle. Vso ponudbo aktivnosti rolanja najdete na zavihku Tečaj rolanja.

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte na tel.številko 068 662 440 ali preko email naslova carrom.maribor@gmail.com.

Fajn bo…

ODPOVED VSEH CARROM AKTIVNOSTI

Drage prijateljice in prijatelji carroma,
Obveščamo vas, da skladno z ukrepi Vlade RS in razglašeno epidemijo zavoljo naraščanja števila okuženih s koronavirusom, od ponedeljka 16.3.2020 do nadaljnjega odpovedujemo vse carrom aktivnosti (krožke, tekmovanja in vadbo).

O nadaljnjih aktivnostih vas bomo obveščali preko naše spletne in facebook strani.

Hvala za razumevanje in igrajte carrom doma.

POČITNIŠKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌. Minuli četrtek, 27. 2. 2020, je v 🏠 Hiši druženja malo za šalo, malo za res, potekal POČITNIŠKI CARROM TURNIR. Prvega turnirja na katerem so igrali otroci v navezi s starši, se je udeležilo 🤜🤛 15 ekip. Po treh sproščenih in zanimiv krogih turnirja, sta se v finale uvrstili 💪💪 ekipi Brawl in 💪💪 Termiti . Po razburljivih in napetih 4 boardih finala, je z rezultatom 14:10 slavila 🏆 ekipa Termiti. V igri za 3. mesto je bila boljša 💪💪 ekipa Remškarja , ki je z rezultatom 7:5 premagala 💪💪 ekipo Kavnik . Vsem tekmovalkam in tekmovalcem 👏👏 čestitamo za sodelovanje in prikazano igro 👏👏, vse pa vljudno vabimo na naslednji turnir 👌, ki sledi konec meseca marca …

Ekipa Carrom društva Maribor
POČITNIŠKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma, tokrat malo za šalo malo za res, organiziramo počitniški carrom turnir dvojic, kjer bodo otroci igrali v navezi s starši. Turnir bo potekal v sproščenem vzdušju Hiše druženja na Meljski cesti 37 v četrtek, 27. 2. 2020, med 17:00 – 19:30 uro. Prijave sprejemamo na tel.: 068 662 440 do 26. 2. 2020. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite za carrom mizami.

KURENTOV CARROM TURNIR

Dragi prijatelji in prijateljice carroma 👌. Za nami je KURENTOV CARROM TURNIR 🐲, ki je potekal to soboto, 15. 2. 2020, v Hiši druženja v Mariboru. 31 tekmovalk in tekmovalcev iz 9 osnovnih šol se je tokrat pomerilo v posamični konkurenci. Po štirih razburljivih odigranih krogih turnirja, sta se v 🏆 finale uvrstila Tai Lars Požgan Metličar s tremi zmagami in remijem ter Vitan Plajnšek, ki je kot edini tekmovalec tega turnirja dosegel štiri zmage. V finalu je po petih odigranih boardih slavil mladinski državni prvak pretekle sezone, Vitan Plajnšek 🥇 z rezultatom 25:2. Tretje mesto je osvojil eden najmlajših igralcev na turnirju, Jure Banič. Vsem tekmovalkam in tekmovalcem iskreno čestitamo 👏 👏 👏 za prikazano igro. Hkrati se njim, njihovim staršem in vsem podpornikom carroma zahvaljujemo za lepo preživeto sobotno dopoldne. 😊
Galerijo slik smo objavili na naši spletni strani www.carrom-slovenia.com.

Se vidimo 21. 3. 2020 na ekipni tekmi 🤗

Ekipa Carrom društva Maribor
KURENTOV CARROM TURNIR

Dragi prijatelji in prijateljice carroma, 👌 Bliža se 2. turnir tekmovalne carrom sezone 2019/20, 🐲 “Kurentov carrom turnir”. Turnir bo potekal, kot običajno, v prostorih Hiše druženja na Meljski cesti 37 v Mariboru, v soboto 15. 2. 2020 med 8:30 in 12:30. Vabljeni v čim večjem številu, da skupaj podpremo naše mlade carrom junake! 🤗

SNEŽAKOV TURNIR DVOJIC

Dragi prijatelji in prijateljice CARROMA …
Danes, 18. 1. 2020, je v Hiši druženja v Mariboru potekal prvi izmed štirih turnirjev v carrom sezoni 2019/2020, “Snežakov turnir dvojic”. 46 igralk in igralcev starih med 7 in 13 let, se je pomerilo v igri dvojic. Po štirih odigranih krogih švicarskega tekmovalnega sistema, sta se v finale uvrstila brata Pušnik in predlanski mladinski državni prvak, Filip Kavnik v paru z Luko Brusom, ki sta po štirih odigranih boardih s prepričljivim rezultatom 25:0 osvojila lovoriko “Snežakovega turnirja dvojic”. Brata Timi in Tjaž Pušnik sta na svojem prvem turnirju tako dosegla 2. mesto, kar je odličen rezultat in popotnica za naprej. 3. mesto je pripadlo dvojici Jure Maričnik in Liam Drame Simonič. Vsem tekmovalcem iskrene čestitke za dosežen rezultat na carrom turnirju. Želimo vam, da ste nanj ponosni in upamo, da bo vam “Snežakov turnir dvojic” ostal v lepem spominu. Hvala vsem, ki ste podprli današnje carrom igralce in tistim, ki ste pomagali na dogodku. Rezultati turnirja so objavljeni na povezavi —> www.carrom-slovenia.com. Želimo vam sproščen vikend.

Rezultati turnirja