III. POČITNIŠKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌,
za nami je še ena čudovita tekma, ki je potekala v sproščenem vzdušju Hiše druženja v Mariboru.
Ta četrtek, 27. 4. 2023, se je med seboj malo za šalo malo za res pomerilo 13 kombiniranih parov 💪💪 . Vsi udeleženi so za carrom mizami prikazali razburljive dvoboje. V finale turnirja so se kot edini neporaženi uvrstili ekipa da te kap ter ekipa Klep. V razburljivem in izenačenem finału je na koncu slavila ekipa Klep z rezultatom 12:11. Tretje mesto sta si priigrali naveza M&M. Vsem udeležencem iskrene čestitke 👏👏👏 .

III. POČITNIŠKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌, počitnice se bližajo in pred nami je III. počitniški carrom turnir dvojic, kjer bodo otroci igrali v navezi s staršem/ostalim sorodstvom/prijateljem. Turnir bo potekal v sproščenem vzdušju Hiše druženja 🏠 na Meljski cesti 37 v četrtek, 27. 4. 2023, med 17:15 – 19:30 uro. Prijave sprejemamo na tel.: 068 662 440 / carrom.maribor@gmail.com do srede, 26. 4. 2023. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite za carrom mizami 🤗.

IV. MLADINSKO DRŽAVNO PRVENSTVO

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌,

za nami je IV. Mladinsko državno prvestvo v carromu 🏆, ki potekalo 1. 4. 2023, v Hiši druženja v Mariboru. Prvenstva se je udeležilo 25 nadobudnih igralk in igralcev, ki so prikazali razburljive in napete dvoboje za carrom mizami. V finale sta se po štirih odigranih krogih kot edina neporažena uvrstila Liam Drame Simonič in Filip Kavnik. Zmagal je slednji, z rezultatom 25:4. Za Filipa je to že tretja titula mladinskega državnega prvaka v carromu. Tretje mesto si je priigrala Kaja Klep.
Iskrene čestitke vsem udeležencem prvenstva 👏.

IV. MLADINSKO DRŽAVNO PRVENSTVO V CARROMU

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌,

pred nami je sklepno dejanje letošnje carrom sezone – IV. Mladinsko državno prvestvo v carromu 🏆. Prvenstvo bo potekalo v soboto, 1. 4. 2023 s pričetkom ob 8.30, na lokaciji Hiša druženja 🏠, Meljska cesta 37 v Mariboru. Prijava igralcev je možna do najkasneje četrtka, 30. 3. 2023 preko tel. št. 068 662 440 ali maila carrom.maribor@gmail.com .

Vljudno vabljeni, da skupaj podpremo mlade carrom junake 🤗.

ZVONČKI IN TROBENTICE, CARROM IN VIJOLICE

Draga prijateljice in prijatelji carroma 👌,

bliža se 5. carrom turnir v sezoni 2022/23; Zvončki in trobentice, carrom in vijolice. Turnir posameznikov bo potekal v soboto, 18. 3. 2023 med 8:30 in 12:30 na standardni lokaciji v 🏠 Hiši druženja na Meljski cesti 37 v Mariboru. Za dokončno potrditev otroka na turnirju nam prosim pošljite povratni email ali sms na tel.številko 068 662 440, s pripisom imena in priimka otroka, do najkasneje četrtka, 16.3.2023.

Vljudno vabljeni 🤗

II. POČITNIŠKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌,

za nami je II. Počitniški carrom turnir 🌬, ki je potekal v četrtek, 2. 2. 2023, v Hiši druženja 🏠. Tokrat so za carrom mizami igrali naši nadobudni mladi igralci v navezi s staršem, sorodnikom, prijateljem. Turnirja se je udeležilo 22 parov 💪💪. Po treh odigranih krogih sta se v finale uvrstila 💪 Ekipa Kavnik I in 💪 Ekipa Habit 🥈. V boju za zmago je bila prepričljivo boljša Ekipa Kavnik I 🏆, ki je nasprotnika premagala z rezultatom 23:0. Tretje mesto sta si priigrala 💪 Ekipa Klep I 🥉. Vsem udeleženim iskrene čestitke za prikazano in hvala za prečudovito preživet popoldan 🤗.

2. POČITNIŠKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌,
tokrat malo za šalo malo za res, organiziramo II. počitniški carrom turnir dvojic, kjer bodo otroci igrali v navezi s starši/ostalim sorodstvom/prijateljem. Turnir bo potekal v sproščenem vzdušju Hiše druženja na Meljski cesti 37 v četrtek, 2. 2. 2023, med 17:15 – 19:30 uro. Prijave sprejemamo na tel.: 068 662 440 do 1. 2. 2023. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite za carrom mizami 🤗.

ZIMSKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma,
za nami je ❄️ Zimski carrom turnir, ki je potekal 21. 1. 2023, v Hiši druženja v Mariboru. Turnirja posameznikov se je udeležilo 21 nadobudnih mladih igralk in igralcev. Po štirih krogih tekmovanja sta se v finale kot edina neporažena uvrstila Gašper Rižnar in Mark Habit. Po šestih odigranih boradih razburljivega finala je slavil 🏆 Gašper Rižnar z rezultatom 12:9. Za Gašperja je to v letošnji sezoni že tretja zaporedna zmaga. Čestitke Marku Habitu za osvojeno 🥈 drugo mesto, Filipu Kašperju za 🥉 tretje ter vsem udeležencem turnirja za prikazano igro 👏👏👏.