BARVNI TEDEN POPUSTOV

Drage prijateljice in prijatelji carroma,
Črni petek, rdeča sreda, zeleni četrtek – saj je vseeno… pred vami sta barvna tedna popustov, ki smo jih za vas pripravili v našem carromshopu. Vse zainteresirane obveščamo, da je  VSA CARROM OPREMA vodilnega proizvajalca carrom opreme v svetu – Synco, sedaj na voljo kar 30% ceneje. Na zalogi imamo carrom mize, ki so primerne tako za začetnike, kot za zahtevne igralce po najboljših cenah;
  • carrom miza: Synco CHAMPION SUPER (stara cena: 350,00 €), sedaj: 245,00 €
  • carrom miza: Synco WINIT (stara cena: 150,00 €), sedaj: 105,00 €,
  • carrom miza: Synco LEADALL (stara cena: 66,00 €), sedaj: 46,20 €,
  • stojalo za carrom mizo: Synco EASY FOLD (stara cena: 50,00 €), sedaj 35,00 €,
  • STRIKERJI: (stara cena: od 12,00 €), sedaj od 8,40 €.

Povezava na carromshop

POVABILO NA CARROM

Dragi prijatelji in prijateljice CARROMA 👌 Spet je leto naokoli in počitnice so za nami, zato vas vse, ki želite spoznati in igrati CARROM vljudno vabimo, da se nam pridružite vsak četrtek med 17:00 – 20:00 uro v prostorih Hiše druženja na Meljski cesti 37 v Mariboru. Udeležba je za vse brezplačna.

CARROM FESTIVAL

Dragi prijateji in prijateljice carroma, 👌
ponosno najavljamo premierno izvedbo 🔥 CARROM FESTIVALA 🔥. To soboto pričnemo v CARROM PARKU 🌳😀 na Rožnem gričku, kjer bodo tedensko potekale brezplačne carrom delavnice za male in velike. Se vidimo med 10 – 19:00 uro. 😃

PAV 2020

Spoštovani starši,
bliža se poletje in z njim tudi čas poletnih počitnic, zato smo v Carrom društvu Maribor za vaše otroke pripravili zabave, smeha in radosti poln tabor PAV – program aktivno preživetega prostega časa, bomo v letošnjem poletju izvajali v 6 terminih. Vsebinsko razgibano 5 dnevno druženje je namenjeno vsem osnovnošolcem med 6. in 15. letom dopolnjene starosti, dnevno med 8:00 in 12:00, pod vodstvom vaditeljev in animatorjev Carrom društva Maribor. Vse informacije o izvedbi tabora PAV so na voljo tukaj.

SEZONA ROLANJA JE TU

Prijateljice in prijatelji carroma,
sezona rolanja se je pričela, zato vas vabimo, da letos ROLATE Z NAMI. Nudimo začetne ter nadaljevalne tečaje rolanja, individualne ure učenja rolanja za otroke in odrasle. Vso ponudbo aktivnosti rolanja najdete na zavihku Tečaj rolanja.

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte na tel.številko 068 662 440 ali preko email naslova carrom.maribor@gmail.com.

Fajn bo…

ODPOVED VSEH CARROM AKTIVNOSTI

Drage prijateljice in prijatelji carroma,
Obveščamo vas, da skladno z ukrepi Vlade RS in razglašeno epidemijo zavoljo naraščanja števila okuženih s koronavirusom, od ponedeljka 16.3.2020 do nadaljnjega odpovedujemo vse carrom aktivnosti (krožke, tekmovanja in vadbo).

O nadaljnjih aktivnostih vas bomo obveščali preko naše spletne in facebook strani.

Hvala za razumevanje in igrajte carrom doma.

POČITNIŠKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma 👌. Minuli četrtek, 27. 2. 2020, je v 🏠 Hiši druženja malo za šalo, malo za res, potekal POČITNIŠKI CARROM TURNIR. Prvega turnirja na katerem so igrali otroci v navezi s starši, se je udeležilo 🤜🤛 15 ekip. Po treh sproščenih in zanimiv krogih turnirja, sta se v finale uvrstili 💪💪 ekipi Brawl in 💪💪 Termiti . Po razburljivih in napetih 4 boardih finala, je z rezultatom 14:10 slavila 🏆 ekipa Termiti. V igri za 3. mesto je bila boljša 💪💪 ekipa Remškarja , ki je z rezultatom 7:5 premagala 💪💪 ekipo Kavnik . Vsem tekmovalkam in tekmovalcem 👏👏 čestitamo za sodelovanje in prikazano igro 👏👏, vse pa vljudno vabimo na naslednji turnir 👌, ki sledi konec meseca marca …

Ekipa Carrom društva Maribor
POČITNIŠKI CARROM TURNIR

Drage prijateljice in prijatelji carroma, tokrat malo za šalo malo za res, organiziramo počitniški carrom turnir dvojic, kjer bodo otroci igrali v navezi s starši. Turnir bo potekal v sproščenem vzdušju Hiše druženja na Meljski cesti 37 v četrtek, 27. 2. 2020, med 17:00 – 19:30 uro. Prijave sprejemamo na tel.: 068 662 440 do 26. 2. 2020. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite za carrom mizami.