CARROM FESTIVAL

Drage prijateljice in prijatelji carroma,👌
poletje je tu 🌞 in pred nami že druga izvedba 🔥🔥CARROM FESTIVALA🔥🔥. Tudi letos pričnemo z brezplačnimi carrom delavnicami 🌳CARROM PARK 🌳na Rožnem gričku, ki bodo potekale 👉VSAKO SOBOTO V JULIJU IN AVGUSTU med 10:00 – 13:00 in 15:00 – 20:00 👈.

4 LETA CARROM DRUŠTVA MARIBOR

1. marec 2017, je dan, ko je bilo v Sloveniji registrirano 1. carrom društvo v državi, CARROM DRUŠTVO MARIBOR, katerega glavna dejavnost je promocija in širjenje carrom kulture. Od tistega dne pa vse do danes, smo v Carrom društvu Maribor izvedli in organizirali marsikaj; 4 LETA PROMOCIJE CARROMA NA OSNOVNIH ŠOLAH ŠIROM SLOVENIJE ZA VEČ KOT 10 000 UČENK IN UČENCEV // 4 LETA CARROM KROŽKOV NA 15 OSNOVNIH ŠOLAH Z VEČ KOT 200 PRIJAVLJENIMI OTROCI // 4 LETA CARROM TEKMOVANJ // 4 LETA CARROM DELAVNIC; BREZPLAČNE DELAVNICE V SKLOPU ART KAMP-A, MEDNARODNEM DNEVU MLADIH, DNEVIH VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA TER NA CARROM FESTIVALU V SKLOPU CARROM PARKA IN CARROM BEACH-A ZA VEČ KOT 5 000 OBISKOVALCEV // 4 LETA BREZPLAČNE VADBE V HIŠI DRUŽENJA OB ČETRTKIH // 4 LETA ROLANJA, IZVEDLI SMO 40 TEČAJEV ROLANJA Z VEČ KOT 1 000 TEČAJNIKI TER 10 ŠPORTNIH DNI NA ROLERJIH ZA OSNOVNE ŠOLE.

Za ta 4 leta smo v sodelovanju z Ashwin Industries izdelali 👑 JUBILEJNI STRIKER, več o ponudbi na straneh našega carrom shopa.
Izredna hvala vsem za ta 4 leta naše carrom zgodbe…
Ekipa CDM-a 😃

BARVNI TEDEN POPUSTOV

Drage prijateljice in prijatelji carroma,
Črni petek, rdeča sreda, zeleni četrtek – saj je vseeno… pred vami sta barvna tedna popustov, ki smo jih za vas pripravili v našem carromshopu. Vse zainteresirane obveščamo, da je  VSA CARROM OPREMA vodilnega proizvajalca carrom opreme v svetu – Synco, sedaj na voljo kar 30% ceneje. Na zalogi imamo carrom mize, ki so primerne tako za začetnike, kot za zahtevne igralce po najboljših cenah;
  • carrom miza: Synco CHAMPION SUPER (stara cena: 350,00 €), sedaj: 245,00 €
  • carrom miza: Synco WINIT (stara cena: 150,00 €), sedaj: 105,00 €,
  • carrom miza: Synco LEADALL (stara cena: 66,00 €), sedaj: 46,20 €,
  • stojalo za carrom mizo: Synco EASY FOLD (stara cena: 50,00 €), sedaj 35,00 €,
  • STRIKERJI: (stara cena: od 12,00 €), sedaj od 8,40 €.

Povezava na carromshop

POVABILO NA CARROM

Dragi prijatelji in prijateljice CARROMA 👌 Spet je leto naokoli in počitnice so za nami, zato vas vse, ki želite spoznati in igrati CARROM vljudno vabimo, da se nam pridružite vsak četrtek med 17:00 – 20:00 uro v prostorih Hiše druženja na Meljski cesti 37 v Mariboru. Udeležba je za vse brezplačna.

CARROM FESTIVAL

Dragi prijateji in prijateljice carroma, 👌
ponosno najavljamo premierno izvedbo 🔥 CARROM FESTIVALA 🔥. To soboto pričnemo v CARROM PARKU 🌳😀 na Rožnem gričku, kjer bodo tedensko potekale brezplačne carrom delavnice za male in velike. Se vidimo med 10 – 19:00 uro. 😃

PAV 2020

Spoštovani starši,
bliža se poletje in z njim tudi čas poletnih počitnic, zato smo v Carrom društvu Maribor za vaše otroke pripravili zabave, smeha in radosti poln tabor PAV – program aktivno preživetega prostega časa, bomo v letošnjem poletju izvajali v 6 terminih. Vsebinsko razgibano 5 dnevno druženje je namenjeno vsem osnovnošolcem med 6. in 15. letom dopolnjene starosti, dnevno med 8:00 in 12:00, pod vodstvom vaditeljev in animatorjev Carrom društva Maribor. Vse informacije o izvedbi tabora PAV so na voljo tukaj.

SEZONA ROLANJA JE TU

Prijateljice in prijatelji carroma,
sezona rolanja se je pričela, zato vas vabimo, da letos ROLATE Z NAMI. Nudimo začetne ter nadaljevalne tečaje rolanja, individualne ure učenja rolanja za otroke in odrasle. Vso ponudbo aktivnosti rolanja najdete na zavihku Tečaj rolanja.

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte na tel.številko 068 662 440 ali preko email naslova carrom.maribor@gmail.com.

Fajn bo…